Шофьорка с джип е ударила друг лек автомобил в столицата. Инцидентът

...
Шофьорка с джип е ударила друг лек автомобил в столицата. Инцидентът
Коментари Харесай

Шофьорка вдигна скандал след катастрофа

Шофьорка с джип е ударила друг лек автомобил в столицата. Инцидентът се е случил против известно заведение за хранене. Дамата с джипа е желала да излезе от паркомясто - подала е мигач, че желае да излезе и в действителност в следствие е направила и противоположен завой. Това деяние тя го подхваща, до момента в който лидерът на блъснатия автомобил шофирал по улица " Гео Милев ".

За случая споделя Ралица Джонева, която е другарка на лидера с блъснатата кола.

" Управляваният джип е с марка BMW - бял цвят. Каран от жена с тъмна, къса коса и бежово палто ", написа Ралица в обществената мрежа Facebook.

Джонева споделя за случая с молба - ако някой е бил очевидец и знае регистрационния номер на джипа, да го показа, така като шофьорът на блъсната кола не го е запомнил. 

" Въпросната дама му вдигнала скандал за какво не я пуска, като е дала мигач, че желае да излезе, в случай, че всички знаем, че мигачът НЕ обезпечава преимущество (особено, когато излизаш от паркомясто и изключително, когато към момента по пътя с преимущество се движат коли). Благодаря на всеки отзовал се авансово! ", споделя Ралица.

" Дано някой е видял нещо, че аман от псевдо водачи като въпросната ", разяснява Тодор, а Миглена отбелязва: " Нали е с джип, значи е с преимущество! ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР